مزیت انجام ایمپلنت

مزیت انجام ایمپلنت

ایمپلنت یا کاشت دندان یکی از روش های درمانی مناسب جهت پر کردن جای خالی دندان های از دست رفته است. با این روش دندان هایی زیبا، محکم و ثابت برای بیمار فراهم می شود. اغلب بیماران با توجه به مزیت انجام ایمپلنت به متخصصین مراجعه کرده و در صورت آماده بودن کلیه شرایط از این روش استفاده می کنند. بیمار با کاشت دندان همانند یک شخص با دندان های سالم و طبیعی به راحتی عمل جویدن را انجام می دهد. زیبایی ظاهری دهان و دندان فرد با ایمپلنت حفظ می شود و اعتماد به نفس او افزایش می یابد.

مزیت انجام ایمپلنت

آشنایی با فواید و مزیت انجام ایمپلنت

انجام ایمپلنت یکی از روش های بسیار مناسب و تقریبا مادام العمر جهت جایگزینی جای خالی دندان های از دست رفته است. این روش مزیت های متعددی دارد که در ادامه به آنها می پردازیم.

بیشتر بخوانید:مزیت های انجام لمینت

1- بهبود عمل جویدن

یکی از مهمترین مزایای انجام ایمپلنت مربوط به بهبود عمل جویدن است. شخص بیمار قبل از کاشت دندان امکان جویدن مواد غذایی را به درستی ندارد و غذا به خوبی جویده نمی شود؛ اما با کاشت دندان وضعیت فرق می کند. با ایمپلنت کردن فرایند جویدن فرد بهبود می یابد و دندان ها عملکرد درست گذشته خود را به دست می آورند. بیمار با کمک کاشت دندان امکان جویدن انواع غذاها را پیدا می کند و نیازی به استفاده از مکمل های غذایی ندارد. در صورتی که عمل جویدن در مورد استفاده از سایر پروتزهای متحرک با این کیفیت بالا نیست.

2- دوام و ماندگاری انجام ایمپلنت

ماندگاری و طول عمر دندان ها به عنوان دومین مزیت انجام ایمپلنت محسوب می شود. فرد بیمار با کاشت دندان تا سال های سال نیازی به درمان مجدد ندارد. در برخی موارد دندان های ایمپلنت شده تا آخر عمر و بدون هیچ گونه مشکلی باقی می مانند. این ماندگاری و طول عمر بالای کاشت دندان در مقایسه با بریج دندان که حداکثر 10 سال عمر دارد؛ بسیار مناسب است. به طور کلی روش های جایگزینی دندان برخلاف ایمپلنت طول عمر کمتری دارند.

بیشتر بخوانید : باید ها و نباید های انجام ایمپلنت

دوام و طول عمر بالای کاشت دندان

3- لبخندی زیبا با ایمپلنت های دندانی

ظاهر فردی که مدت ها جای خالی دندان های از دست رفته در لبخند و ظاهر او اختلال ایجاد می کرد؛ با انجام ایمپلنت بهبود می یابد. اغلب افرادی که دندان های نا مرتب و افتاده دارند؛ از لبخند زدن و باز کردن دهان خود اجتناب می کنند. این قبیل بیماران با کاشت دندان و مرتب کردن دندان های خود، لبخندی زیبا و دلنشین به اطرافیان خود نشان می دهند و آرامش روحی به آنها باز می گردد.

لبخند نامناسب با جای خالی دندان های افتاده

4- مراقبت و نگهداری آسان از ایمپلنت های دندانی

مراقبت و ترمیم در انجام ایمپلنت نیز بسیار کم هزینه و آسان صورت می گیرد. ایمپلنت های دندانی نیازی به مراقبت خاصی ندارند و بیمار همانند سایر دندان های طبیعی خود باید از آنها مراقبت کند. اگر مراقبت از ایمپلنت های دندانی به درستی صورت گیرد؛ نیازی به ترمیم یا تعویض آنها تا سالیان سال نیست.

بیشتر بخوانید : مهمترین عوارض ایمپلنت

5- افزایش اعتماد به نفس با انجام ایمپلنت

شخص بیمار با انجام ایمپلنت لبخند زیبا و چهره مناسب گذشته خود را مجددا پیدا می کند. او می تواند در کمال آرامش دهان خود را باز کرده، صحبت کند و لبخند بزند. این زیبایی چهره و لبخند موجب بالا رفتن اعتماد به نفس فرد بیمار می شود.

از طرف دیگر سن بیمار با کاشت دندان کمتر جلوه می کند و این امر نیز موجب افزایش اعتماد به نفس او می شود.

افزایش اعتماد به نفس با کاشت دندان

6- احساس راحتی با ایمپلنت های دندانی

ایمپلنت به دلیل شباهت همه جانبه به دندان های دائمی، احساس راحتی را در بیمار به وجود می آورد. ایمپلنت های دندانی برخلاف سایر روش های پروتز بدون هیچ گونه مشکلی در دهان جای می گیرند. نوشیدن و خوردن انواع مایعات و مواد غذایی با ایمپلنت آسان است و خوابیدن با وجود آنها مشکلی ایجاد نمی کند.

7- ایمپلنت روشی با وسعت اندک جراحی

وسعت اندک جراحی یک مزیت در انجام ایمپلنت محسوب می شود. به عبارت دیگر جراحی هایی که برای کاشت دندان انجام می شود؛ وسعت بسیار کمی دارند و به راحتی ایمپلنت در جای خود قرار می گیرد. در روش مذکور برخلاف بریج دندان آسیبی به لثه و دندان های کناری ایمپلنت وارد نمی شود و این امر یک مزیت بسیار مهم به حساب می آید.

8- جلوگیری از تحلیل استخوان فک با انجام ایمپلنت

با انجام ایمپلنت توده استخوانی فک حفظ می شود.؛ در صورتی که جای خالی دندان های افتاده موجب تحلیل توده استخوانی فک می شود. تحلیل توده استخوانی فک تضعیف بایت و آسیب به سایر دندان ها را به همراه می آورد. شخص بیمار در ادامه آسیب های دندانی دچار افتادگی صورت و پیری زودرس نیز می شود.

9- عدم اختلال در تکلم با ایمپلنت

در برخی موارد فرد بیمار پس از قرار دادن پروتزهای دندانی متحرک در دهان، دچار اختلال در تکلم خود می شود؛ اما این امر پس از انجام ایمپلنت اتفاق نمی افتد. بیمار با کاشت دندان هیچ گونه مشکلی در صحبت کردن و تکلم خود پیدا نکرده و تمام کلمات را به خوبی تلفظ می کند.

عدم اختلال در تکلم با ایمپلنت

10- جلوگیری از عدم تقارن صورت و کج شدن دندان ها

با انجام ایمپلنت از کج شدن دندان ها و عدم تقارن صورت جلوگیری می شود. دندان ها به مرور زمان با عمل جویدن به سمت پر کردن جای خالی دندان ها متمایل می شوند. با متمایل شدن دندان ها، فک و صورت فرد نیز نامتقارن شده و مدل چهره ناخوشایند می شود.

چگونه از ایمپلنت های دندانی مراقبت کنیم؟

چنانچه گفتیم یک مزیت انجام ایمپلنت مربوط به مراقبت آسان آن است. شما با انجام ایمپلنت نیازی به هیچ گونه مراقبت خاصی ندارید. مسواک زدن و استفاده از نخ دندان را باید همانند گذشته یک یا دو بار در روز انجام دهید. مراجعه هر شش ماه یکبار به دندانپزشک و معاینه دندان ها نیز یک اقدام مهم جهت سلامت دهان و دندان محسوب می شود.

بیشتر بخوانید : همه چیز درباره ی مراقبت روزانه دندان

مراقبت های لازم از ایمپلنت

هزینه انجام ایمپلنت

هزینه انجام ایمپلنت نسبت به سایر پروتزهای دندانی بالا است و اغلب افراد به دلیل شرایط مالی نامناسب خود از انجام آن امتناع می کنند. ایمپلنت با توجه به فاکتورهای مختلف دارای هزینه های گوناگونی است. برخی از فاکتورهای مهم در میزان هزینه ایمپلنت عبارتند از:

  • هزینه ای که توسط دندانپزشک درخواست می شود.
  • شرایط فک و دهان بیمار و اینکه برای کاشت دندان نیاز به پیوند استخوان است یا خیر.
  • کاشت دندان برای فرد نیاز به بالا بردن سینوس یا لیفت سینوس دارد یا خیر.
  • برند ایمپلنتی که برای بیمار مورد استفاده قرار می گیرد.

 

 

دریافت نوبت

برای دریافت نوبت و مشاوره رایگان شماره تماس خود را ارسال نمایید.

مطالب مفید

پروتز دندان
پروتز دندان

پروتز دندان

دندان ها در اثر پوسیدگی و حوادث مختلف از دست می روند و جای آنها در دهان خالی می ماند. خالی ماندن جای دندان در

مزیت انجام ایمپلنت
ایمپلنت

مزیت انجام ایمپلنت

ایمپلنت یا کاشت دندان یکی از روش های درمانی مناسب جهت پر کردن جای خالی دندان های از دست رفته است. با این روش دندان